10 jaar De Componist


DE COMPONIST 10 JAAR – EEN GESLAAGD FEEST !

Hieronder vindt u een leuke foto-impressie van een geslaagd feest en daaronder een kort verslag van een heerlijke en onvergetelijke middag. De dank gaat uit naar de dames van de activiteitencommissie, de helpende handen van enkele medebewoners en uiteraard het vijftal kleinkinderen dat zorgde voor de bediening. Op naar het volgende jubileum.


Zaterdag 2 september – 10 jaar de Componist

Zaterdag 2 september jl. hebben de bewoners van De Componist het 10-jarig bestaan van het wooncomplex gevierd.

Ruim 100 mensen kwamen op de ‘binnenplaats’ bij elkaar op een feestelijke Happy Hour.
De Activiteitencommissie had gezorgd voor tafels en stoelen, feestelijke versiering en drankjes en hapjes en Woonzorg trakteerde alle aanwezigen op een gebakje. Vijf jeugdige kleinkinderen van leden van de activiteitencommissie verzorgden met veel enthousiasme de bediening. Ook was er een heuse diskjockey die voor passende muziek zorgde.

Nadat Lenie van Deursen, voorzitter van de activiteitencommissie, de bewoners welkom had geheten, sprak Don Pasanea, Clustermanager van Woonzorg Nederland, de bewoners toe.
Hij memoreerde dat de bouw van het complex nogal wat voeten in de aarde heeft gehad. Protesten van omwonenden, archeologische vondsten, een failliete aannemer etc. waren er de oorzaak van dat het 12 jaar duurde voordat het complex kon worden opgeleverd. Maar na al die tegenslagen stond er dan ook een mooi wooncomplex voor 55-plussers. 73 Woningen in de sociale sector en 82 woningen in de vrije sector.

Hij vertelde dat de gemiddelde leeftijd in dit complex momenteel op 77,8 jaar ligt. De oudste bewoner is 97 en de jongste 56.

Leuk was ook dat hij vertelde, dat de garagedeur, in die 10 jaar, 500.000 keer open en dicht is gegaan. Dat betekent ruim 130 keer per dag. Wilt u deze toespraak nog eens op uw gemak nalezen, klik dan HIER.

Na deze opening kon het feest dan echt beginnen.
Er was een heel gezellige sfeer, mede dankzij de muziek van diskjockey Herman en het prachtige weer. En het bleef nog lang onrustig!


3 gedachten over “10 jaar De Componist”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *